O nama

Kompanija STREAM d.o.o. je uvoznik I distributer sirokog asortimana proizvoda za kupatilo, mnogih renomiranih svetskih proizvodjaca. Vise od jedne decenije prisutan na nasem trzistu, STREAM je postao sinonim za profesionalnost, vrhunsku uslugu I visok kvalitet proizvoda po pristupacnim cenama.

ROSSETTI brand, ekskluzivno autorizovan od strane kompanije STREAM, predstavlja okosnicu ponude, jedinstven sklop kvaliteta I cene koji je stekao decenijsko poverenje najsireg kruga potrosaca. ROSSETTI je prisutan u svim maloprodajama I salonima kupatilske opreme, kao i u megamarketima sirom Srbije. Mreza servisa koja pokriva celu teritoriju Srbije, potrosacima daje garanciju kvaliteta.

Kompanija STREAM je I ekskluzivni zastupnik renomiranih ceskih proizvodjaca Novaservis,  hrvatskog Ivanicplast, spanskog Sedala-a kao I bugarskog Fayans-a. Poret toga STREAM je otvorio svoju liniju proizvodnje vodokotlica I wc dasaka medijapan, naravno sve to pod brendom ROSSETTI.

ROSSETTI program obuhvata široku paletu proizvoda kojom dominira veliki izbor slavina i bogata ponuda kupatilske galanterije, sanitarija, kupatilskog namestaja, tus kabina  i toaletnih dasaka. Asortiman smo dopunili najtrazenijim serijama keramickih I granitnih plocica, koje su veoma uspesno nasle mesto u domovima sirom Srbije.

STREAM nastavlja sa daljim razvojem I sirenjem u regionu, gradeci I dalje svoj uspeh na sirokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, dugim garantnim rokovima, pouzdanoj I profesionalnoj usluzi I spremnosti da se prilagodi potrebama najzahtevnijih kupaca I da odgovori svim zahtevima trzista.

Izuzetan asortiman, više cenovnih kategorija, pouzdan servis, distribucija, dugi garantni rokovi čine “STREAM” d.o.o. poželjnim partnerom.